Indvielse af nye lokaler

Onsdag den 10. september 2008 blev GAIA Museums nye lokaler indviede. Museet har fået større og smukkere lokaler til museumsbutikken, salgsgalleriet, den faste samling og sidst men ikke mindst har GAIA Museum overtaget den tilstødende cafe. Café GAIA Papaya er nu blevet en del af museumsoplevelsen.
Cafeen har ændret udseende og er bl.a. udsmykket af den hollandske kunstner Hans Hartmann og vores lokale outsiderkunstner Kenneth Rasmussen. Herudover har Mitten Ferrar været med som indretningsarkitekt.

Komikøsen og samfundsrevseren Anne Marie Helger var med til at gøre dagen til festligholde indvielsen. Som outsiderkunstmuseum føler vi et særligt slægtsskab med komikøsen, som altid har haft sit hjerte hos dem der er anderledes og har hyldet alt andet end den grå hverdag.

Anne Marie Helger gav ved samme lejlighed tilsagn om at blive GAIA Museums protektrice. Læs mere her.

GAIA Museums leder Dorte Eiersbo bød velkommen og borgmester Henning Jensen Nyhuus holdte en lykkeønskningstale. Herefter kunne Anne Marie Helger opleves i en nærværende og rørende tale om det at være anderledes.

Den århusianske duo Venndt & Nygaard sluttede eftermiddagen af med "Børnesange for voksne".

Indvielse_af_nye_lokalerHelger._Indvielse