Du indbydes hermed til fernisering på

RÅBEROBER

Helger for outsiderkunsten

Du har nu muligheden for at opleve kulørt haute couture og knaldlækkert kluns i udstillingen RÅBEROBER – Helger for outsiderkunsten. Anne Marie Helgers overdådige påfuglekostume, containerlooket og Hus Forbi-kjolen er blandt de i alt 25 råberober, der i anledning af Helgers tredje år som protektrice for GAIA Museum Outsider Art udstilles på museet.

Kjolerne er ikke outsiderkunst i ordets egentlige forstand. Men med roberne på udstilling fortælles historien om skuespilleren, samfundsrevseren og protektricen, der taler outsidernes sag.

Nogle af kjolerne er skabt af kostumier og createur Lars Andersen. Andre er foræringer, ligesom flere er Anne Marie Helgers egne kreationer. Og sidst, men ikke mindst vises rober, der aldrig tidligere har været udstillet.

Fernisering 28 maj 2011

Udstillingen åbnes kl. 13.00 af protektrice Anne Marie Helger, men kom gerne i god tid.

Fra kl. 11.00 kan man guffe sig igennem en Påfuglebrunch på Café GAIA Papaya. Pris 119,-. Bestilling nødvendig. Tlf. 89158337

Rberober_Plakat.til_hjemmeside