What do you try to do for living?

I den finsk-danske danseforestilling What do you try do for living? møder publikum både akrobatik,  banjomusik, marionet-teater, skygge-teater og døde fisk. Publikum kan kigge ind til en syg kvindes liv (Titta Soini), opleve en dreng, der gemmer sig mellem væggene (Joonas Salusjärvi), og en flyvende cowboy med hans banjo (Richardt Madsen).

Denne usædvanlige danseforestilling foregår i en gennemsigtig kunstinstallation. Ved at adskille publikum og performere med plastikvægge, får publikum muligheden for at komme helt tæt på...

Forestillingen varer 20 minutter og gentages 3 gange. Dem, der kan holde koncentrationen i hele 60 minutter, vil opleve små finurlige ændringer i det liv, der udspiller sig i installationen.

Forestillingen foregår udendørs. I tilfælde af regn, kan publikum stå under halvtag.

Arvid Järnefeldt teatret er et nordisk mobilt teater og estår bl.a. af koreograf og danser Titta Soini og kunstner Joonas Salusjärvi, der har arbejdet sammen siden 2002 i Finland. Deres seneste værk "Girls Inside, you´ll hear better" blev også transporteret til Danmark, hvor det spillede på Dansescenen, på Musikteater Baltoppen samt på Warehouse9.

Forestillingen er gratis og støttet af Randers Ugen.

Spilletidspunkter:

Den 17., 18., og 19. august kl. 21.00 - 22.00

(Forestillingen er flyttet til kl. 21.00. Vi venter på mørket...)

Der kan købes mad i Café GAIA Papaya fra kl.19.00. Der er udendørs bar under hele forestillingen.

Forestillingen er GRATIS

Holdet bag forestillingen: