GAIA Museums venner

- ambassadør for GAIA Museum

 

Foreningens formål iflg. vedtægterne er ”gennem frivilligt og ulønnet socialt og humanitært arbejde at støtte og udvikle GAIA Museums aktiviteter”. Noget af det allervæsentligste, vi kan gøre for at ”støtte og udvikle”, er at udbrede kendskabet til GAIA Museum. Være ambassadører for stedet. Besøge det ofte og tale med medarbejderne. Benytte os af dét, som værkstederne kan. Bruge mødefaciliteterne. Købe gaver, kunst og brugsting i butikken. Spise udsøgt frokost i Café GAIA Papaya. Besøge de enestående udstillinger i museet og den faste udstilling. Og tage masser af gæster med!

 

Opgaver, som vi kender fra andre frivillige støtteforeninger, f.eks. plejecentre, besøgsvenner o.lign. varetages af medarbejderne på GAIA Museum. Medarbejderne er i denne sammenhæng de mennesker med særlige behov, som har deres daglige gang og arbejde på museets værksteder og i akademiet. Nogle af dem har som arbejdsopgave at dække bord, folde servietter, lave kaffe o.lign. til et arrangement, andre bager kage i køkkenet, og atter andre har mangfoldige andre opgaver.

 

GAIA Museums Venner’s hjælp kan være ved fernisering af en ny udstilling, eller når hele huset holder fri for at tage på den årlige udflugt, som arrangeres af GAIA Museums Venner, eller når vi forsøger os med andre aktiviteter, som ligger udenfor GAIA Museums normale regi og muligheder. Og mange gange er vores indsats mere en interaktion mellem os og medarbejderne end en egentlig hjælpende hånd, fordi vi på den måde understøtter GAIA Museums ihærdige bestræbelser på at åbne op til samfundet uden for GAIA Museum. Det, man i nutidssprog kalder inklusion.

 

Ethvert nyt medlem af GAIA Museums Venner er vigtigt og velkomment, også selvom man ønsker at støtte ”blot” ved at være medlem. Det beskedne årlige beløb på kr. 100,- for medlemskab er med til at muliggøre vore aktiviteter. I vores nyhedsbrev, som sendes til medlemmerne pr. mail nogle gange om året, fortæller vi, når der er behov for hjælp. Har man mulighed for at komme som frivillig ved en sådan lejlighed eller har man mulighed for at bruge GAIA Museum som ovenfor beskrevet, vil man udbygge sit kendskab til GAIA Museum, man får med garanti dejlige og positive oplevelser med sig hjem og man rustes bedre til at udføre vores væsentligste opgave: At være ambassadører for det vidunderlige hus, vi færdes i.

 

Ønsker du at blive medlem; find indmeldelsesblanketten herUdfyld den og send den til bestyrelsesformand Poul E. Frederiksen.

Ønsker du mere information om foreningen og dens arbejde, kan du rette henvendelse til bestyrelsesformand Poul E. Frederiksen.

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

GAIAsVenner

 

 

 

 

 

 

Bestyrelsen for GAIA MUSEUMS Venner

 

Poul E. Frederiksen, formand

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Ann Zimmermann, næstformand

 

Lone Holflod Molbech,sekretær

 

Ulla Hansen, kasserer

 

Karin Bruun, suppleant

 

Send os en e-mail