Knitting Dolls

- Barbie ka' ikke li' rivaler

Dukken som kreativt udtryk har en meget lang historie. Siden tidernes morgen har den manifesteret sig i forskellige former og findes endnu i dag i samtidskunsten. På udstillingen Knitting Dolls – Barbie ka' ikke li' rivaler præsenteres dukker skabt i et samarbejde mellem outsiderkunstnere og professionelle kunstnere. Dukkerne er resultatet af en kunstnerisk begivenhed, som fandt sted på CEC La Hesse i Vielsalm i 2009. Projektets deltagere er:

Blu Cammello (Livorno, Italy), Zandberg / WITH (Kortrijk, Belgien), La Hesse (Vielsalm, Belgien) samt en håndfuld professionelle kunstnere.

Velkommen til dukkeland!

Fernisering og Barbiebrunch 11.09.2010

Udstillingen åbnes kl.13.00 af Florence Monfort, Patrick Perin og Luc Bienfait.

Fra kl.11.00 kan der mod bestilling smovses i Café GAIA Papayas Barbiebrunch. Tlf. 89158337. (119,-)

Udstillingsperiode: 14.09.2010 – 22.12.2010

I forbindelse med BørneKultur Ugen (uge 42) afholder museet Barbie ka' ikke li' rivaler - en workshop for seje drenge og piger. Kontakt museet for mere information.

Plakat_i_facebook-strrelse