GAIA MUSEUMS VENNER

Foreningens formål


iflg. vedtægterne er ”gennem frivilligt og ulønnet socialt og humanitært arbejde at støtte og udvikle GAIA Museums aktiviteter”. Noget af det allervæsentligste, vi kan gøre for at ”støtte og udvikle”, er at udbrede kendskabet til GAIA Museum. Være ambassadører for stedet. Besøge det ofte og tale med medarbejderne. Benytte os af dét, som værkstederne kan. Bruge mødefaciliteterne. Købe gaver, kunst og brugsting i butikken. Spise udsøgt frokost i Café GAIA Papaya. Besøge de enestående udstillinger i museet og den faste udstilling. Og tage masser af gæster med!

Opgaver


som vi kender fra andre frivillige støtteforeninger, f.eks. plejecentre, besøgsvenner o.lign. varetages af medarbejderne på GAIA Museum. Medarbejderne er i denne sammenhæng de mennesker med særlige behov, som har deres daglige gang og arbejde på museets værksteder og i akademiet. Nogle af dem har som arbejdsopgave at dække bord, folde servietter, lave kaffe o.lign. til et arrangement, andre bager kage i køkkenet, og atter andre har mangfoldige andre opgaver.

GAIA Museums Venner’s hjælp


kan være ved fernisering af en ny udstilling, eller når hele huset holder fri for at tage på den årlige udflugt, som arrangeres af GAIA Museums Venner, eller når vi forsøger os med andre aktiviteter, som ligger udenfor GAIA Museums normale regi og muligheder. Og mange gange er vores indsats mere en interaktion mellem os og medarbejderne end en egentlig hjælpende hånd, fordi vi på den måde understøtter GAIA Museums ihærdige bestræbelser på at åbne op til samfundet uden for GAIA Museum. Det, man i nutidssprog kalder inklusion.

Ethvert nyt medlem


af GAIA Museums Venner er vigtigt og velkomment, også selvom man ønsker at støtte ”blot” ved at være medlem. Det beskedne årlige beløb på kr. 100,- for medlemskab er med til at muliggøre vore aktiviteter. I vores nyhedsbrev, som sendes til medlemmerne pr. mail nogle gange om året, fortæller vi, når der er behov for hjælp. Har man mulighed for at komme som frivillig ved en sådan lejlighed eller har man mulighed for at bruge GAIA Museum som ovenfor beskrevet, vil man udbygge sit kendskab til GAIA Museum, man får med garanti dejlige og positive oplevelser med sig hjem og man rustes bedre til at udføre vores væsentligste opgave: At være ambassadører for det vidunderlige hus, vi færdes i.

Ønsker du at blive medlem;


Udfyld indmeldelsesblanketten og send den til bestyrelsesformand Poul E. Frederiksen.


Ønsker du mere information om foreningen og dens arbejde, kan du rette henvendelse til bestyrelsesformand Poul E. Frederiksen.

Bestyrelsen for GAIA MUSEUMS Venner


Poul E. Frederiksen, formand

gaiamuseumsvenner@outlook.dk


Ann Zimmermann, næstformand

Lone Holflod Molbech, sekretær

Ulla Hansen, kasserer

Karin Bruun, suppleant

Gaia Museum, Lene Bredahls Gade 10, 8900 Randers C