AKTUELLE

Vi åbner GAIA Museums traditionsrige julemarked og GAIA Akademis sjove juleudstilling lørdag den 18. november fra kl. 10-15. I år er temaet GAIA Juleby – vi arbejder på at lave den mest fantastiske, farverige, finurlige, fleksible, forunderlige og fantasifulde Juleby. Og ikke nok med det… Der går rygter om et “blinkende snevejr”, som kan sige lyde!!

Du er hjerteligt velkommen både i caféen og i juleudstillingerne ved butikken og på GAIA Akademi – og på værkstederne GAIA Grafisk, GAIA Design og Rammeværkstedet på husets 1. og 3. sal, hvor der også er pyntet op til årets julefest.


Der er original håndlavet julepynt fra de kreative værksteder, utraditionelle kunstværker og julekort og kunsthåndværk, som man ikke finder mage til andre steder - og forskellige aktiviteter, du kan deltage i.

I forbindelse med JUL på GAIA kan du også møde alle GAIAs medarbejdere og personale, samt GAIA Museums Venner, der er en frivillig forening, der bakker op om GAIAs aktiviteter.


I Café GAIA Papaya spiller Harbo & Sand fra deres store repertoire af juleblues, jazz og folk. Deres filosofi er, at ”Musikken skal have personlighed og sjæl”. Caféen byder på sprøde croissanter med hønsesalat eller rejesalat, og man kan også købe lune æbleskiver og gløgg.


GAIA har en helt unik verden at byde på. I år laver GAIA et samskabelsesprojekt med Kolobritt, Skandinavisk Designhøjskole, 8 D. Randers Realskole og Rehinkers om at lave Danmarks måske største Avantgarde Luciaoptog. I hvert fald kan du møde Danmarks mest unikke Luciabrud og hendes følge torsdag den 14. december. Optoget begynder foran GAIA Akademi kl. 10 og ender på Østervold (ved hesten) kl. 11.30.

Vi glæder os til at se dig til et eller flere af årets GAIA Julearrangementer!

 

Mange hilsener fra

Alle på GAIA Museum og GAIA Akademi


Alle Julens arrangementer:

 

Lørdag den 18. november kl. 10-15

Julemarked på GAIA og udstillingen GAIA Juleby åbner

 

Torsdag den 30. november kl. 10-20

Jul á la GAIA - Der er længe åbent i butikken. Nyd en hjemmebagt småkage og se det flotte julemarked. Butikken er åben hele dagen med masser af gode gaveideer og sjove kreationer.

 

Torsdag den 7. december kl. 17.30

Julemiddag i Café GAIA Papaya. Vi serverer traditionel flæskesteg med tilbehør og risalamande. Kuvertprisen er 119 kr. Der er plads til 75 gæster, og man skal bestille plads på forhånd. Skriv til gaia@randers.dk eller meld dig til hos Tina i caféen. (Først til mølle).

 

Torsdag den 14. december kl. 10-11.30

Avantgarde Luciaoptog. Alle er velkomne til at gå med.

 

I hele juleperioden tilbyder Café GAIA Papaya frokost med dagens lune ret alle hverdage kl. 11.30-13.00 og der er skruet ekstra op for julehyggen. Man kan også købe lækre småkager både til at nyde i caféen eller til at tage med hjem.

 

Juleudstillingerne, butik og café er åbne til og med torsdag den 21. december 2023 - der er gratis adgang og parkering.


Indbydelse til Jul på GAIA

18. november til 21. december 2023